פסנתר חשמלי 88 קלידים שקולים PF-300 מבית ORLA
ORLA האיטלקית מביאה את לנו את PF-300 ! פסנתר חשמלי עם מקלדת מלאה של 88 קלידים שקולים ומנגנון פטישי, בשילוב סאונד מרהיב ונקי ממש כמו של פסנתר אקוסטי לחווית נגינה ריאליסטית !
ה-PF300 הוא פסנתר נייד מה שמאפשר שינוע שלו ממקום למקום לצרכי הקלטות הופעות וכל מה שמתחשק לכם לעשות. הפסנתר מגיע עם מסך LCD ומגוון רחב של אלמנטים שיגרו לכם את החשק לנגן ולהתאמן והכל בחוויה משודרגת ומהנה. תוכלו להנות מ- 20 סאונדים מגוונים, 20 שירי דמו, 50 סגנונות שונים של מקצבים עם ליווי אוטומטי שיתן לכם תחושה כאילו יש לכם להקה צמודה בסלון הבית שלכם :), אלמנט ה- LAYER המחבר בין שני סאונדים לבחירתכם וכך נוצר לכם צליל חדש, מטרונום לאימון ממוקד ויעיל, טרנספוזיציה ועוד פיצ’רים שיתנו לכם מענה מושלם לנגינה חוויתית, מהנה ומשחררת.
יתרון מדהים של הפסנתר הוא אלמנט ה-בלוטות' !
בעזרת הבלוטות’ תוכלו בקלות לבחור שירים שאתם אוהבים מהיוטיוב או פלטפורמה אחרת וכך לנגן יחד עם השירים האהובים עליכם מבלי צורך ברמקול חיצוני, כל השמע יתנגן דרך הרמקולים של הפסנתר !
מאפיינים וטכני
- מקלדת: 88 קלידים שקולים מנגנון פטישי
- ליווי אוטומטי: 50 סגנונות
- BLUETOOTH: יש - Built-in Audio and Midi
- GM128: sounds, 9 Drum Kits
כניסות ויציאות
- USB: USB to Host MIDI/Audio